Добредојдовте на Маерс Инженеринг International, Inc

 • Welcome to Myers Engineering International, Inc.
 • За нас:
  Професионална градежна фирма основана во 1990 година, од областа на антената производство и инженеринг, од 100 kHz до 26 GHz, со акцент во активна структури со вградени адаптивни способности. Кликни тука за да дознаете повеќе за нас.
 • Welcome to Myers Engineering International, Inc.
 • Прилагодено Производи: (Антени и радио Електроника)
  Ние дизајн, развој и производство Антени и радио електроника за комерцијални, индустриски, владини и воени апликации. Ние сме специјализирани во мулти-функција / мулти-мисија адаптивни антени, и надвор-of-the-обични Антена барања.
  • Welcome to Myers Engineering International, Inc.
  • Инженерски услуги: (Антена развој и интеграција)
   Ние нудиме широк спектар на професионални инженерски услуги, насочена кон прилагодено Антени и Вградени Антена интеграција услуги, мобилен телефон (мобилен телефон) Антена развој, намалување на ДАБ, итн Ние исто така, дизајн и развивање на RF и дигитална електроника, кои можеме да го вградите во нашата зрачи структури. Кликнете на линкот подолу за да дознаете повеќе за нашите услуги.
   • Welcome to Myers Engineering International, Inc.
   • Консултантски услуги:
    Ние нудиме консалтинг поддршка во областа на антени и радио комуникации (планирање, систем на ниво на дизајн, имплементација и неуспехот анализа, технологија преглед и процена, обука)

   Welcome to Myers Engineering International, Inc. Улица & Адреса на живеење
   5425 NW 24-ти Street, Одделение 202
   Margate, FL 33.063
   САД